Сега четеш
Ангелчета за заспиване

Ангелчета за заспиване

И вие ли сте сред тези родители, чиито деца трудно заспиват вечер, страхуват се от тъмното и не искат да останат сами в стаята?

Издателство „Рибка“ ще ви зарадва с една кратка и лесна игра за лека нощ, наречена „Ангелчета за заспиване“! Нейната цел е да успокои детето, че няма да е самичко през нощта – компания ще му прави и едно ангелче. 20 карти с малки симпатични ангелчета ще помогнат на деца и родители да се приспиват по-лесно и приятно! С „Ангелчета за заспиване“ ще може да организирате симпатичен ритуал преди лягане, с който детето да се чувства спокойно през нощта.

„Ангелчета за заспиване“ е вдъхновена от италианската бахова терапевтка Барбара Мацарела. В своята книга „Здрави и щастливи деца чрез терапията на д-р Бах с цветовете на растенията“ тя дава множество съвети за употребата на есенциите в зависимост от проблемите на детето. Когато говори за тези деца, които вечер се страхуват да останат сами, или се плашат от тъмното, редом с цветната есенция Мацарела предлага родителите да нарисуват различни животни, човечета, същества, които да „пазят“ детето и да останат с него през нощта. Така издателство „Рибка“ ви предлага красив комплект от карти, които да бъдат до детето, когато навън е тъмно и е време за сън.

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре