Сега четеш
Какво е качеството на здравната помощ за децата в условията на карантина?

Какво е качеството на здравната помощ за децата в условията на карантина?

Въвеждането на извънредно положение постави в нова ситуация всички нас, родителите, но и лекарите. В момента детските консултации са забранени, имунизациите – отложени, а посещението при педиатъра се налага само ако има крайна необходимост от това.

Онлайн порталът Здраво дете (zdravodete.bg) ви предлага на едно място информация, свързана с детското здраве и развитие, директно от най-добрите български педиатри и специалисти по детско здраве. Екипът ни от години работи за подобряване на комуникацията между детските лекари, родителите и малките пациенти. Целта на тази анкета е с ваша помощ да проследим промените в модела на това взаимодействие през последните няколко седмици.

Ако имате дете на възраст между 0 и 6 години, тази анкета е именно за вас. Въпросникът е насочен към вашите впечатления от това как протича комуникацията с лекаря на вашето дете и как се грижите за здравето на детето през периода на извънредното положение. Попълването на анкетата ще ви отнеме около 5 минути.

В края има въпроси, които събират демографска информация за целите на анализа на данните. Анонимността ви е гарантирана.

Молим ви да попълните въпросника, като бъдете максимално искрени и помните, че няма верни и грешни отговори.

С уважение, екипът на „Здраво дете“

Линк към въпросника:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebMJTXVntdiXr7ZC2F_ap_LGxDfjwCX1UA8EoSNd5mXP8TCg/viewform

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре