Сега четеш
Само за истински майки…

Само за истински майки…

Няма перфектни майки, само истински – под това мото бе лансирана нова серия продукти Baby Dove за цялостна грижа за деликатната бебешка кожа.

Да станеш майка за пръв път е очаквано най-щастливият момент в живота на всяка жена. Специално проучване, проведено от Baby Dove в Обединеното кралство, САЩ, Китай, Индия, Мексико и Бразилия, обаче разкрива, че 89% от майките се чувстват притиснати да бъдат перфектни и това засенчва радостта от майчинството. Според данните от допитването жените, станали майки за пръв път, се чувстват объркани от огромното количество противоречиви информация и съвети, които получават относно грижите за бебето. Това объркване ги кара да се съмняват в собствената си способност да бъдат добри майки.

„Ние от Baby Dove искаме да помогнем на тези майки, да им вдъхнем увереност и да ги окуражим да се доверят на своя собствен начин, защото само една майка знае кое е най-добро за нейното бебе. Нашето проучване разкри, че всъщност вижданията на младите майки по света до голяма степен се разминават, което доказва, че няма един „правилен“ начин да бъдеш родител. Любопитно е обаче, че въпреки различията си, майките навсякъде по света се чувстват в голяма степен еднакво. Ние искаме те да бъдат сигурни, че що се отнася до тях и техните бебета, те са тези, които знаят най-добре, сподели по време на официалната премиера на продуктите Леонора Христова, сustomer and Category Marketing Deployment Executive Unilever България. Домакин на събитието пък бе Вики от „Мастило“, която разказа лични истории от опита си като майка.

Новата серия Baby Dove е резултат от 60-годишното наследство на Dove в почистването, хидратирането и цялостната грижа за кожата. Продуктите Baby Dove са съобразени със специфичните потребности на бебешката кожа, тествани са от дерматолози и педиатри и са одобрени от Българска педиатрична асоциация като подходящи за употреба от деца.

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре