Сега четеш
С грижа за децата…

С грижа за децата…

На специално събитие Лидл България обяви новата си продуктова линия Lupilu, предназначена за бебета и малки деца. Всички продукти са с високо качество, създадени с грижа за детето и сертифицирани от международни институти. Към момента Lupilu предлага над 40 артикула от различни продуктови групи – сертифицирани бебешки био храни, пелени, дерматологично тествани от института Dermatest Германия, продукти за хигиена на бебето и перилни препарати, които ще бъдат постоянно в асортимента на веригата. В допълнение, под марката Lupilu, веригата предлага и висококачествени акционни бебешки и детски дрешки, включително от биопамук, който вече е добре познат на българския пазар.

„Тази продуктова линия е продължение на фокуса, който Lidl поставя върху подкрепата на младите семейства с деца. Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от водещи институти. Щастливи сме от факта, че и Българската педиатрична асоциация припозна нашата марка Lupilu като един добър избор при отглеждането на детето. Вярваме, че както с нашите качествени продукти, така и с всички инициативи, които развиваме в тази посока, ние помагаме на младите семейства и им осигуряваме повече и по-добри възможности в грижата им за децата“, сподели изпълнителният директор на Лидл България Милена Драгийска.

Българската педиатрична асоциация (БПА) подкрепи марката, предоставяйки логото си и знака „препоръчано“. „Това решение бе взето от експертите на БПА, след като имахме възможност да се запознаем в детайли с пълната документация, свързана с произхода, производството и качеството на всички продукти с марката Lupilu. Категорично можем да заявим, че те отговарят напълно на най-високите европейски стандарти за детски стоки“, коментира проф. Владимир Пилософ, председател на УС на БПА.

С развитието на своята продуктова линия Lupilu, Лидл България си поставя за цел да предоставя не само качествени продукти на разумна цена, но и да осигурява добавена стойност и подкрепа на младите семейства в грижата за техните деца. В тази връзка Лидл България обединява усилия с Българската педиатрична асоциация, за да осигури допълнителна експертна информация и полезни съвети в отглеждането на децата. Наръчникът „Физическото развитие на бебето през първата година“, издаден съвместно с Асоциацията, ще помага на родителите лесно и бързо да проследят двигателното, игровото и езиковото развитие на детето през първата година от живота му.

„За нас партньорството с Lidl е важно, защото е взаимно и ни предоставя възможност важна информация, свързана със здравето и развитието на децата, да стигне до голям брой семейства. Надяваме се да бъдем полезни на всички родители с малки деца, защото профилактиката и навременно взетите мерки, когато има здравословен проблем, са от ключово значение“, допълни проф. Пилософ.

 

 

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре