Сега четеш
Подаръци с любов…

Подаръци с любов…

За да бъде един празник още по-цветен и красив от значение са и подаръците. Gaby baby Gifts – GbG е мястото, където можете да намерите оригинален и същевременно качествен подарък за едно от онези бебешки събития като baby shower, погача, кръщене, рожден ден и други. От „Здраво дете“ се срещнахме с Габриела Георгиева, която създава с толкова обич и вдъхновение кошнички, букети, торти, мъфини и много други изненади от бебешки дрешки, памперси и аксесоари.

Как решихте да правите точно това – подаръци?

Всичко започна като хоби, но след като близки и приятели започнаха да ме търсят, за да им помогна с оформянето на подарък за някое от онези прекрасни бебешки събития, съпругът ми ме насърчи да се впусна в предизвикателството и да ги покажа на повече хора! Така създадох Gaby baby Gifts – GbG, и нещата започнаха да се случват.

Откъде черпите вдъхновение?

От две години и половина съм майка на пълен работен ден на едно прекрасно слънчево момче Давид, което ме вдъхнови да правя това, което обичам, а именно – да творя и да радвам хората с творенията си. Вдъхновява ме и радостта на хората, когато виждат подаръка за първи път и не искат да развалят кошничката, защото им е жал. Но най-голямо вдъхновение е това, че го правя за най-чистите душички на този свят – децата!

Само децата ли обичат да получават подаръци?

Разбира се, че не. Не вярвам, че има човек на този свят, който да не се зарадва на подарък, поднесен с любов, та било това дори и един шоколадов бонбон. Просто децата са толкова искрени в емоциите си при получаването на подарък и никога няма да излъжат дали им харесва или не.

След коледните празници моят син чакаше всяка сутрин под елхата да има подарък, а аз вечер преди лягане опаковах някой банан или нещо любимо за хапване в коледна опаковка и ефектът беше 100% щастие!

А вие – обичате да подарявате или да получавате подаръци?

Обичам да подарявам – носи ми наслада, когато подаря на любим човек това, от което е имал нужда или нещо направено с любов, но не отричам, че обичам и да получавам подаръци, особено подаръци от типа на цвете, оставено до кафемашината в ранна утрин.

Какво е важно за един подарък, за да бъде харесан?

За мен е важно (с риск да се развали моментът на изненада) да се допитам до човека, на когото ще подарявам от какво има нужда, но, ако няма нищо предвид, винаги залагам на стандартни неща, които съм сигурна, че ще влязат в употреба и просто се старая да бъдат поднесени по оригинален начин.

Тази Коледа например казах на роднините си, че имат всичко, от което се нуждаят, а това, което биха искали, ще е прекалено скъпо някой да им го подари. Затова заложих на подаръци с благотворителна цел, опаковани в най-обикновена хартия с пръчка канела и няколко борови клонки, завързани с коноп, и ефектът беше на лицето им – усмивки.

Избирайки подарък за децата с какво е добре да се съобразим?

Разбира се, на първо място се съобразяваме с възрастта, няма как да очакваме дете на две плюс години да се зарадва на дрехи. Ако държите да подарите дреха, винаги имайте предвид, че е хубаво да се добави и някоя книжка или малка играчка.

За подаръците, които аз изработвам, понеже предимно са за новородени и дечица до две години, залагам на качеството на артикулите. Държа дрешките, чорапките и лигавничетата да са 100% памук и да са доказани като качество, това е и причината да избира марки, в които аз лично съм се уверила при отглеждането на сина ми.

Защо вашите подаръци са уникални?

В направата на кошничките влагам цялото си сърце, позитивна енергия и мисли. Вярвам, че моите творения не са само поредния подарък, а носят заряд от положителни емоции! Всяко творение е уникално. Всяко едно е различно и носи много положителна енергия със себе си, понеже работя с огромно удоволствие и желание, и най-вече с любов към най-малките.

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре