Сега четеш
„Историята представя бъдещето!“

„Историята представя бъдещето!“

На 1 март стартира кампанията “ИСТОРИЯТА ПРЕДСТАВЯ БЪДЕЩЕТО!” на Столичен електротранспорт, посветена на ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз.

Всеки четвъртък до края на месец юни в 16.00 ч. и 17.00 ч. от площад „Възраждане” ще потегля ретро трамвай. Маршрутът му ще е до ж.к. „Иван Вазов” и обратно, като ще спира на всички съществуващи спирки. Всеки пътник ще получи карта на маршрутните линии на електротранспорта в София, съдържаща информация за електрическия транспорт – историята, развитието, планове за бъдещето.

Всяка седмица в трамвая ще се организират различни събития. Някои от тях със сигурност ще зарадват и малките пътници. Зарадвайте детето, като го повозите в ретро трамвая, където има и изненади.

На 1 март ще бъдат раздавани мартенички за здраве и късмет, изработени от служители на Столичен електротранспорт, на 8 март пътуващите дами ще бъдат изненадани с песен и цвете по повод Международния ден на жената.

Подробности за инициативата, маршрут и програма за всяка седмица може да видите на сайта на Столичен електротранспорт http://www.elektrotransportsf.com/ и във Фейсбук страницата на ретро трамваите https://www.facebook.com/retrotramSofia/ .

 

 

 

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре