Сега четеш
Възпалено гърло. Как да помогнем с хомеопатия?

Възпалено гърло. Как да помогнем с хомеопатия?

Хомеопатията може да бъде изключително ефикасен метод на лечение при възпалено гърло. Разбира се, не всяка инфекция на гърлото може да бъде лекувана само с хомеопатия (преценката е отново на лекаря, който взема решението си на базата на прегледа и евентуалното изследване на гърлен секрет).

Изписваните при възпаление на гърлото и сливиците хомеопатични медикаменти са много и техният подбор зависи от множество детайли – начина, по който изглежда лигавицата, конкретните оплаквания на пациента, наличието на фактори, които подобряват или влошават болките в гърлото (например в някои случаи облекчение може да настъпи от консумацията на топли течности, а в други – топлото още повече влошава оплакванията). Индивидуалният подбор на терапията се прави от лекаря хомеопат след разговор с вас и обстоен преглед на детето.

Често използван комбиниран препарат при болки и възпаление на гърлото е Хомеожен 9. Дава се по 1 таблетка за смучене или разтворена в малко вода, първоначално на всеки час, като с подобрението приемите се разреждат.

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

© 2022 GolemiteIMalkite.bg. Всички права запазени!

Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре